dimarts, 8 de desembre del 2009

Macià, ja ets lliure !! Lluis aviat seràs lliure !!

Macià, ja ets lliure !! Lluis, aviat seràs lliure !!En vosaltres han volgut humiliar el Pais, han volgut humiliar Catalunya. Però no se n'han sortit.Us han volgut fer molt de mal, us han fet patir. Han demostrat que ni tant sols poseeixen la humana virtut de la misericòrdia i no han respectat ni tant sols la vostra edat, que es la mateixa que te el meu pare.En vosaltres han ofès la dignitat d'un pais i de tants i tants que heu fet molt per Catalunya en moments molt difícils.

Tota aquesta mascarada al final demostrarà qui son els veritables delinquents: els enemics de Catalunya i un jutge vanitós que es creu una mena de redemptor de la humanitat (aixó si, si es tancant a la presó tots els nacionalistes no-espanyols, millor).

Ara el més important es que sou lliures (confio que en Lluis ho serà en les properes hores) i podeu tornar a casa amb la vostra família i els amics. Som molts els que voldriem ser ara amb vosaltres, però volem respecter el vostre retorn i el vostre descans.

Ara, malauradament, ja formeu part dels atacs i greuges que històricament i durant segles hem patit els catalans.Només la sobirania plena, la llibertat, ens donarà la dignitat que constantment ens arrabassen. Gràcies Macià i Lluis per tor el que heu fet per Catalunya !!

Juli Marti Garcia