dijous, 5 de novembre del 2009

No se`n sortiran perquè tenim raó

Malgrat la ceguera existent en molts dels nostres mitjans, com de molta gent en aquest país, que es creu tot el que diuen els representants de l`Espanya criminal, bàrbara, vil,lladre i anihiladora, tal i com ha vingut sent els passats 300 anys, avui assistim a una immensa operació contra la nostre nació. Parts d`aquesta operació s`amaguen sota conceptes de corrupció política, la qual cosa li dona una lluentor que ens fa passar bou per bèstia grossa. D`altres són més directes, i apunten cap a on ens poden fer més mal.( llengua, cultura)

Ja sabem que democràcia i Espanya és un oximoron, com justícia i Espanya també ho és. És un poder absolut, d’un vilesa atroç, d`una misèria moral immensa que ha fet de la força, la violència, i la sang la seva dèria evangelitzadora.

El representant d`aquesta bèstia ha detingut o pot ser millor segrestat en Macià i en Lluís, presumptes culpables de cobrar comissions per aconseguir tractes de favor. El grau d`acarnissament mostrat per la bèstia ha estat impressionant. El que no fan fet amb els criminals dels GAL, ni amb en Mariano Rubio, Mario Conde,, General Galindo etc.... els hi ha fet a ells. Perquè? Els atacs contra la nació des del centre de la bèstia són brutals. Volen destruir-nos com a nació. Que cadascú tregui les seves conclusions, si el vel hispanocèntric els hi deixa veure el sol. Es parla de la corrupció, i no es veu el que ja darrere. Sempre aquesta por de poble colonitzat,menystingut i menyspreat, la mateixa por d`aquells que quan ens boicotegen, van corrent a finançar la roja i les seves bestialitats.

És una persecucuió contra dos homes que representen, el millor que s`ha fet en aquests anys per anar fent país, como TV3. I això no els hi perdonen. No els hi perdonen ser i formar parts d`aquells que van decidir lluitar per no ser una reserva india, per poder ser una nació lliure.

Hem de ser conscients que la bèstia se sent feble davant el ressorgiment de la consciència nacional, i no tenint les armes del passat, comença a usar tot el que té al seu abast. Ha començat amb la justícia, però falten els nous pentinats fiscals. i tantes altres malvestats que s`estan tramant, i que ben segur que vindran.

Serem dignes dels nostres avantpassats, serem dignes dels nostres fills, serem dignes de nosaltres mateixos, per dir no d`una vegada, i alçar-nos com a ciutadans lliures d’una nació lliure?

Lluís Tarres